Antena 3 CNN Actualitate Social Dan Negru, mesaj dur privind referendumul: „Nu homosexualii sunt marii păcătoşi din România, ci hoţii!“

Dan Negru, mesaj dur privind referendumul: „Nu homosexualii sunt marii păcătoşi din România, ci hoţii!“

Dan Negru, mesaj dur privind referendumul: „Nu homosexualii sunt marii păcătoşi din România, ci hoţii!“
23 Sep 2018   •   15:38

Dan Negru s-a văzut nevoit să-şi exprime părerea privind referendumul de modificare a Constituţiei pe tema familiei tradiţionale, fiind asaltat de întrebări. 

Prezentatorul a subliniat că nu homosexualii sunt marii păcătoşi din România, ci hoţii, la fel cum nici Catedrala Mântuirii Neamului nu e marele păcat al României, ci hoţia.    

„Am inboxul plin de astfel de întrebări (referitoare la poziţia sa faţă de referendum - n.r.) şi am tot încercat să fug de răspuns.   Nu mi-am ascuns niciodată credinţa creştină, dimpotrivă, de asta cred în «calea de aur». Calea de mijloc!   NU homosexualii sunt marii păcătoşi din România, ci hoţii!  Ăia care au furat autostrăzi, Herculane, şcoli, borduri, plajele din Mamaia, spitale, vaccinuri...   NU Catedrala Mântuirii Neamului e marele păcat al României, ci hoţia !  NU pentru că s-a construit Catedrala nu s-au construit spitale.   NU de la homosexuali şi NU de la biserică vin relele. Vin de la hoţi. Ăştia n-au sex, nici Dumnezeu...“, a fost mesajul transmis pe Facebook de Negru. 

×
Subiecte în articol: Dan Negru mesaj referendum
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close