Antena 3 CNN Actualitate Social De ce va fi înmormântată Tamara Buciuceanu Botez la Sfânta Vineri și nu pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu

De ce va fi înmormântată Tamara Buciuceanu Botez la Sfânta Vineri și nu pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu

De ce va fi înmormântată Tamara Buciuceanu Botez la Sfânta Vineri și nu pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu
Sursa foto: foto: Agerpres
18 Oct 2019   •   10:09

Tamara Buciuceanu Botez va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Doamna Comediei româneşti va fi înmormântată la cimitirul Sfânta Vineri din Capitală la ora 13, iar slujba va fi oficiată înainte la Biserica Sfântu Gheorghe Nou. Între timp, pe la căpătâiul Tamarei Buciuceanu Botez au trecut numeroşi artişti, apropiaţi dar şi cei care au îndrăgit-o pentru a-şi lua rămas bun.

Contrar așteptărilor celor care au admirat-o atâția ani, Tamara Buciuceanu Botez nu va fi înmormântată alături colegii artiști, pe aleea plină de celebrități a Cimitirului Bellu, ci în cartierul Griviței, unde se află Cimitirul Sfânta Vineri, scrie libertatea.ro.

Motivul pentru care actrița a ales acest loc de veci are în spate o poveste mai veche de 55 de ani, perioadă în care l-a cunoscut pe medicul anestezist Alexandru Botez. Cei doi au fost căsătoriți timp de 33 de ani, iar iubirea lor a fost pe cât de mare, pe atât de discretă. Tocmai de aceea, la moartea medicului, în anul 1996, actrița i-a preluat și i-a folosit numele de familie, devenind Tamara Buciuceanu Botez.

×
Parteneri
Marele Premiu al Australiei se vede la Antena 3 CNN
x close