Antena 3 CNN Actualitate Social A murit Roxana Alexandra, tânăra căreia i-a fost frică de BAC mai mult decât de cancer! Mesajul cutremurător către ministrul Educaţiei

A murit Roxana Alexandra, tânăra căreia i-a fost frică de BAC mai mult decât de cancer! Mesajul cutremurător către ministrul Educaţiei

Roxana Alexandra s-a stins din viaţă luni seară după ce a pierdut lupta cu cancerul. Tânăra studentă la Politehnică s-a luptat până în ultima clipă nu doar cu boala, ci şi cu un sistem de învăţământ greoi şi lipsit de empatie.

A murit Roxana Alexandra, tânăra căreia i-a fost frică de BAC mai mult decât de cancer! Mesajul cutremurător către ministrul Educaţiei
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Dima    |    04 Oct 2022   •   13:57

„Azi a plecat la Cer un copil puțin mai mare, un om care a luptat exemplar. Roxana îmi scria după bacalaureat că a plâns și abia după examen s-a mai adunat și a reușit să realizeze că trauma cea mai mare din viata ei nu erau notele de la bacalaureat, ci cancerul cu care încă lupta atunci.

Doamnă ministru al Educației, vă rog ca primul lucru pe care îl faceți să fie ca astfel de mesaje, de traume, să nu mai existe! Copiii aceștia luptă enorm, puțină decență, puțină empatie fac mai mult decât orice program și credeți-mă, dacă sunt sprijiniți, rezultatele lor pot fi incredibile. 

Roxana, ai luptat incredibil, ai avut un suflet curat și bun. Drum lin în lumina!”, „Drum lin către îngeri, Roxi, ai fost o fată foarte puternică și curajoasă, ai fost o luptătoare”, este unul dintre mesajele de pe contul de socializare al tinerei, conform Ştirilor Kanal D.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Apropiații sunt în stare de șoc, iar familia nu poate să se obișnuiască cu faptul că Roxana nu mai este. 

„Drum lin către îngeri Roxi, ai fost o fată foarte puternică și curajoasă, ai fost o luptătoare!!!! Roxana Alexandra.”, a scris un alt internaut.

Familia tinerei a anunțat că toţi cei care doresc să-şi ia „la revedere!” de la ea, o pot face până joi, la biserica „Sf. Treime” din cartierul Militari-Păcii.

 

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close