Antena 3 CNN Actualitate Social Descoperiți. Ce averi au iubiții divelor. Legături-surpriză

Descoperiți. Ce averi au iubiții divelor. Legături-surpriză

Descoperiți. Ce averi au iubiții divelor. Legături-surpriză
Sursa foto: foto- Facebook
26 Oct 2019   •   23:54

Andreea Sava a prezentat la ”Descoperiți” cei mai bogați copii ai României și iubitele lor celebre.

Sunt extrem de tineri și au făcut să crape de invidie chiar și pe băieții de Dorobanți. Parcurile de mașini de milioane de euro și relațiile cu cele mai râvnite și titrate femei din tabloide i-au făcut cunoscuți peste noapte și desigur au ridicat întrebarea: Cine sunt părinții lor și cu ce se ocupă de își permit să stea cot la cot cu cei mai bogați oameni ai planetei.

Victoraș Micula, moștenitor al imperiului Fruti Fresh a umplut nu doar presa tabloidă cu deplasările cu elicopterul la mare, expuse ostentativ în toate mediile de socializare cu avionul privat, dar și cu ghinionul pe care l-a avut la bac. Bac de care a zis că nici nu mai are nevoie, mai ales la cât de bogat este. De atlfel, în timp ce ar fi trebuit să învețe pentru bacalaureat, Victoraș era cu iubita pe o insula exotică. Pe femei nu prea pune mare preț.

E tânăr, putred de bogat și atrage ca un magnet dive și nu doar în România. Celebru însă pentru tabloide, a devenit când i-a făcut un copil Mădălinei Ghenea. Matei Stratan i-a făcut de rușine pe foștii iubiți. Cu o avere estimată de presă la 300 de milioane de euro, Stratan bate averile foștilor iubiți ai Mădălinei.

Continuarea în materialul video de mai jos:

×
Subiecte în articol: Descoperiți
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close