Antena 3 CNN Actualitate Social Detaliul șocant găsit în apartamentul mistuit de foc în Piatra-Neamț. Ce ironie!

Detaliul șocant găsit în apartamentul mistuit de foc în Piatra-Neamț. Ce ironie!

Detaliul șocant găsit în apartamentul mistuit de foc în Piatra-Neamț. Ce ironie!
Sursa foto: Foto: Mesagerulneamt.ro
04 Noi 2018   •   18:02

Imaginile groazei din apartamentul mistuit de foc în urma exploziei din Piatra-Neamț dezvăluie un detaliu absolut uimitor.

În casa în care locuia tânărul grav rănit se afla o bibliotecă care se întindea pe doi pereți. Cărțile și un lambriu de lemn au întreținut arderea, și totul s-a făcut scrum. Mai puțin un singur volum, al cărui titlu ar putea fi interpretat ca o ironie pentru situația tragică a familiei greu încercate de tragedie.

Din cele 4.000 de volume strânse în bibliotecă, a rămas întreagă o singură carte: 'Nobila casă'a lui James Clavell.

O mătușă a venit în urmă cu câteva zile în apartament să vadă dacă se mai poate recupera ceva din bunurile arse. Femeia voia să vadă dacă, printr-o minune, mai găsește suma de bani pe care tânărul o strânsese pentru nuntă. Banii se aflau într-un corp de mobilă cu sertare, dar totul s-a făcut scrum. Mai puțin cartea respectivă, arată mesagerulneamt.ro.

Tânărul va fi operat cel mai probabil luni, în Belgia, iar medicii sunt optimiști cu privire la evoluția sa ulterioară. El a coborât pe picioarele sale imediat după explozie, dar a leșinat. Suferise arsuri ale căilor respiratorii și pe mai bine de 60% din suprafața corpului, și nu putea fi tratat în România.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close