Antena 3 CNN Actualitate Social Dezvăluire spectaculoasă. Cui i-a rămas averea soților Ceaușescu și ce s-a întâmplat cu „conturile secrete” din Canada

Dezvăluire spectaculoasă. Cui i-a rămas averea soților Ceaușescu și ce s-a întâmplat cu „conturile secrete” din Canada

Dezvăluire spectaculoasă. Cui i-a rămas averea soților Ceaușescu și ce s-a întâmplat cu „conturile secrete” din Canada
26 Oct 2019   •   18:44

Averea soților Ceaușescu este încă un subiect de controverse, la 30 de ani de la Revoluție. De-a lungul timpului, au apărut multe persoane care au mărturisit că știu unde se află averea celor doi dictatori, întrebări și afirmații care mai de care mai șocante. 

Cert este că, o singură persoană a reușit recuperarea integrală a bunurilor de valoare ale familiei Ceaușescu. „Conturile secrete” pentru care au fost condamnați cei doi sunt, în continuare, un mister. 

Valentin, fiul cel mare al soților Ceaușescu, a reușit în urmă cu câțiva ani să recupereze averea cunoscută cetățenilor a celor doi dictatori, mai puțin tabloul „Natură statică cu ulcică de aramă” de Gheorghe Petrașcu. Printre celelalte obiecte se numără 42 de picturi pe pânză și carton, gravuri, obiecte din porțelan și argint.  În 2001, valoarea acestora a fost estimată la aproape două miliarde de lei.

Continuarea pe spynews.ro.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close