Antena 3 CNN Actualitate Social Doi britanici au venit pentru prima dată în România, în Sibiu, și au avut un șoc: „Am crezut că suntem în Games Of Thrones”

Doi britanici au venit pentru prima dată în România, în Sibiu, și au avut un șoc: „Am crezut că suntem în Games Of Thrones”

Doi britanici au venit pentru prima dată în România, în Sibiu, și au avut un șoc: „Am crezut că suntem în Games Of Thrones”
Sursa foto: Foto: captura stirileprotv.ro
26 Aug 2019   •   00:11

Doi britanici au venit pentru prima dată în România, în Sibiu, și au avut un adevărat șoc: „Am crezut că suntem în Games Of Thrones”.

În aceste zile, Sibiul s-a întors în timp, pentru cea de 19-a ediție a festivalului medieval. Odată cu lăsarea întunericului, străzile oraşului au fost cucerite de sute de personaje desprinse parcă din poveştile care ne-au fermecat copilăria. Aici găsim şi cavaleri, dar şi vrăjitoare care ştiu să vindece până şi suferinţele sufleteşti. Localnicii şi turiştii sunt fermecaţi de tot ceea ce văd. Unii au venit special să facă acesta călătorie în timp.

“Foarte vie atmosfera aici, ne place! E un Games Of Thrones adus la viaţă! Mult mai mişto decât la televizor!”, spune un cuplu de turişti din Marea Britanie, potrivit stirileprotv.ro.

 

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close