Antena 3 Actualitate Social Dragoste interzisă la Iași! O iubire ieșită din comun s-a lăsat cu condamnare

Dragoste interzisă la Iași! O iubire ieșită din comun s-a lăsat cu condamnare

11 Dec 2019   •   17:05
Dragoste interzisă la Iași! O iubire ieșită din comun s-a lăsat cu condamnare Foto: Pixabay.com

O iubire ieșită din comun s-a lăsat cu o condamnare pentru un ieșean.

Bărbatul a ajuns după gratii, după ce s-a îndrăgostit de un câine din rasa Bichon. Era împreună cu un prieten când a văzut animalul și l-a cerut de la stăpân.

Cel din urmă nu a vrut să-l dea, iar totul a degenerat. Polițiștii au deschis un dosar penal, iar bărbatul care a pus ochii pe cățel a ajuns în arest. Dacă se va dovedi că este vinovat pentru că a luat câinele și l-a lovit pe stăpânul acestuia, riscă să-și petreacă următorii ani din viață în spatele gratiilor, scrie BZI.

În urmă cu câteva zile, Gheorghe Gabriel Bordea era împreună cu un prieten pe Aleea Rozelor, iar la un moment dat a observat un bărbat în vârstă de 46 de ani care își plimba căinele. Bordea s-a apropiat de bărbat și l-a întrebat dacă poate mângâia animalul. După ce l-a luat în brațe, Bordea i l-a dat prietenului său, iar pe proprietarul câinelui care nu a vrut să-și dea animalul a început să-l lovească. Rămas fără câine și plin de sănge, victima a cerut imediat ajutorul polițiștilor. Imediat după ce au primit sesizarea, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale (BIC) au deschis un dosar penal și au făcut verificări.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close