Antena 3 CNN Actualitate Social Duckadam, despre românii reveniți în țară: ”Sunt sătul de asta. Vin înapoi să-i tratăm, apoi pleacă”

Duckadam, despre românii reveniți în țară: ”Sunt sătul de asta. Vin înapoi să-i tratăm, apoi pleacă”

Helmuth Duckadam a venit cu critici dure la adresa românilor care lucrează în străinătate.

Duckadam, despre românii reveniți în țară: ”Sunt sătul de asta. Vin înapoi să-i tratăm, apoi pleacă”
Sursa foto: Hepta
18 Mai 2020   •   12:21

”Care Germania? Lăsaţi-mă cu asta! Sunt sătul până peste cap. S-a plecat din Cluj în Germania. Au stat distanţaţi în avion? Vin oamenii peste una sau două luni ca să-i tratăm şi după pleacă. Uitaţi ce e acum la vama Nădlac. Sunt oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătăţii. Acum vin înapoi? Să fim serioşi. (…)

Din păcate, tot săracii sunt oropsiţi. Se spune că poţi pleca la mare sau munte dacă ai proprietate acolo. Păi câţi dintre cei amărâţi au proprietăţi? Deci nu plecăm. Stăm acasă. Mi se par măsuri exagerate. Uitaţi ce se întâmplă în supermarketuri sau pieţe. Dar nu avem voie să ne antrenăm în aer liber. (…)

În SUA s-au deschis mall-urile şi restaurantele. Nu înţeleg noi de ce nu putem să ne relaxăm la terase? Mai bine mergem în armată, că acolo trebuie să respecţi regulile militare. O să vină Poliţia să vadă dacă stăm la 2 metri sau dacă am făcut duş la vestiare? Stau jucătorii distanţaţi pe bancă, dar în autocar stau unul lângă altul?”, a spus Duckadam, la Pro X.

×
Subiecte în articol: Helmuth Duckadam
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close