Antena 3 CNN Actualitate Social Edi și-a pus căștile și a fixat telefonul pe modul de filmare. Apoi a urmat ceva înfiorător. „L-am văzut când s-a pus pe burtă și și-a pus capul pe șină”

Edi și-a pus căștile și a fixat telefonul pe modul de filmare. Apoi a urmat ceva înfiorător. „L-am văzut când s-a pus pe burtă și și-a pus capul pe șină”

Edi și-a pus căștile și a fixat telefonul pe modul de filmare. Apoi a urmat ceva înfiorător. „L-am văzut când s-a pus pe burtă și și-a pus capul pe șină”
Sursa foto: Foto: Facebook/Edi Prodan
09 Iul 2019   •   15:49

Edi s-a dus în zona Aradul Nou, după podul de cale ferată, unde atunci când era mic se juca cu prietenii săi. Era abătut și trist, dar nimeni nu își imagina de ce. Mai ales că mai avea puțin și termina facultatea pe care o urma la Timișoara.

Și-a pus căștile în urechi, a dat drumul la muzică și și-a fixat telefonul pe modul de filmare.

Citiți și Cine este tânărul de 21 de ani care a ales să se sinucidă într-un mod înfiorător. Și-a înregistrat chiar și moartea

Ce a urmat este înfiorător. Tânărul și-a așezat capul pe linie și a așteptat ca trenul să treacă peste el. „L-am văzut când s-a pus pe burtă și și-a pus capul pe șină”, a povestit mecanicul care a încercat în zadar să oprească trenul.

Citiți și Scene înfiorătoare la Arad. Un tânăr a fost decapitat de tren

Apropiații sunt în stare de șoc și nimeni nu înțelege de ce Edi a recurs la acest gest fatal și la o moarte atât de violentă. Unii spun că la mijloc ar fi fost o suferință din dragoste, peste care studentul nu a putut trece. 

 

 

 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close