Antena 3 CNN Actualitate Social Ei și-au pierdut viața la 16 și 19 ani, iar ele, la doar 14 ani, se află în stare gravă la spital. Toți erau într-o mașină care a intrat într-un cap de pod la Huseni, în Sălaj

Ei și-au pierdut viața la 16 și 19 ani, iar ele, la doar 14 ani, se află în stare gravă la spital. Toți erau într-o mașină care a intrat într-un cap de pod la Huseni, în Sălaj

Doi băieți, de 16 și 19 ani ani, au murit în noaptea de joi spre vineri, într-un accident rutier care a avut loc pe DJ 191 C, în localitatea Huseni, județul Sălaj.

Ei și-au pierdut viața la 16 și 19 ani, iar ele, la doar 14 ani, se află în stare gravă la spital. Toți erau într-o mașină care a intrat într-un cap de pod la Huseni, în Sălaj
Sursa foto: ISU SMURD Salaj/Facebook
de Georgiana Adam    |    09 Sep 2022   •   12:37

În mașina condusă de unul dintre cei doi tineri care a murit se mai aflau două adolescente, care au fost transportate la spital.

Maşina în care se aflau cei patru tineri s-a lovit de un cap de pod. Tragedia a avut loc în jurul orei 4:00, pe DJ 191 C, în localitatea Huseni, județul Sălaj. 

"În noaptea de joi spre vineri, la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că s-a produs un eveniment rutier grav pe DJ 191 C, pe raza localității Huseni.

La intervenție s-au deplasat imediat pompierii Gărzii Nușfalău și mai multe echipaje medicale. În eveniment a fost implicat un singur autoturism care a intrat într-un cap de pod în care se aflau patru persoane, iar una dintre ele a rămas încarcerată.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din nefericire, conducătorul (un tânăr de aproximativ 19 de ani) autoturismului, care era încarcerat, a fost găsit decedat (a suferit leziuni incompatibile cu viaţa), iar o altă victimă (un tânăr de aproximativ 16 ani) a fost găsit în stop cardiorespirator. 

În pofida manevrelor de resuscitare, aceasta nu a răspuns manevrelor şi a fost declarată decedată. 

Celelalte 2 persoane (fete, de aproximativ 14 ani) au fost transportate la UPU SMURD Zalău", au arătat reprezentanţii ISU-SMURD Sălaj.

Accident rutier grav în localitatea Huseni În noaptea de joi spre vineri, la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit...

Publicată de Isu Smurd Salaj pe Joi, 8 septembrie 2022

×
Subiecte în articol: accident Salaj morti
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close