Antena 3 CNN Actualitate Social Elev din clasele primare, umilit de învățător chiar de ziua lui. Mama copilului e disperată: „A șters cu el pe jos”

Elev din clasele primare, umilit de învățător chiar de ziua lui. Mama copilului e disperată: „A șters cu el pe jos”

Elev din clasele primare, umilit de învățător chiar de ziua lui. Mama copilului e disperată: „A șters cu el pe jos”
18 Oct 2019   •   19:02

Încă un caz șocant în școlile din România. Un elev din clasele primare, din București, a fost umilit de învățător chiar de ziua lui. 

Dascălul s-a legat inclusiv de greutatea sa. 

„Incidentul a avut loc miercuri, când a fost ziua lui şi învăţătorul i-a confiscat cadoul - nişte figurine. În rest, se ia de el pentru că e gras, îl dă afară de la ore etc. Ei vor să primească doar elevii pe care îi vor ei. Eu cred însă că este un abuz psihic asupra copilului, el fiind afectat de ce se întâmplă. Învăţătorul l-a făcut în toate felurile, a şters cu el pe jos. Vineri m-a sunat că să vin să îl iau de la şcoală. L-am întrebat ce a făcut copilul. Nu a ştiut ce să îmi spună!", a declarat, pentru adevarul.ro, mama copilului, care nu a vrut să-şi facă numele public, de teama represaliilor.

"Doamna director mi-a spus să îmi revizuiesc declaraţiile. Eu voi face inclusiv plângere penală”, a adăugat mama indignată.   

 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close