Enervat la culme de ce i-a spus fiica sa, un bărbat și-a ieșit din minți, iar victimă i-a căzut chiar polițistul care voia să aplaneze conflictul

15 Noi 2019   •   16:10
Enervat la culme de ce i-a spus fiica sa, un bărbat și-a ieșit din minți, iar victimă i-a căzut chiar polițistul care voia să aplaneze conflictul Foto: Pixabay.com

Curtea de Apel Timişoara a pronunţat recent sentinţa finală într-un dosar de ultraj în care a fost trimis în judecată un bărbat care a muşcat un poliţist aflat în misiune și anume  un an cu suspendare sub supraveghere timp de trei ani.

Bărbatul de 51 de ani din Timişoara a fost trimis în judecată pentru ultraj după ce l-a muşcat de mână pe un poliţist care a intervenit într-un conflict dintre bărbat şi fiica lui. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 11 octombrie 2018, când bărbatul a certat-o pe fiica sa că a întârziat, motiv pentru care n-a mai lăsat-o să intre în casă.

După ce fiica lui i-ar fi spus „vin acasă când vreau şi fac ce vreau”, bărbatul a devenit agresiv, iar fiica lui a sunat la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj de Poliţie, iar bărbatul a continuat să fie agresiv şi în faţa poliţiştilor. Din acest motiv, poliţiştii au încercat să îl imobilizeze pe bărbat. Unul dintre agenţi l-a prins pe bărbat de mâna stângă, iar celălalt poliţist l-a prins de omoplatul drept pentru a-i aduce mâinile la spate şi pentru a-i pune cătuşele. Pentru că bărbatul a opus rezistenţă, poliţiştii l-au pus pe burtă şi în timp ce încercau să îi pună cătuşele, bărbatul l-a muşcat de mână pe unul dintre poliţişti, care a necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale. În urma incidentului, pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru ultraj, scrie Adevărul.

x close