Evadare ca în filme de sub ochii poliţiei, în Călărași. Un bărbat periculos a fugit din postul de poliție din Budești

13 Aug 2019   •   16:45
Evadare ca în filme de sub ochii poliţiei, în Călărași. Un bărbat periculos a fugit din postul de poliție din Budești

Evadare ca în filme de sub ochii poliţiei.

Un bărbat de 46 de ani, considerat extrem de violent, a fugit din postul de poliţie din Budeşti, judeţul Călăraşi. 

El fusese reţinut pentru ameninţare şi, în timp ce era audiat, a rupt-o la fugă şi s-a urcat în maşina unei rude, care îl aştepta în faţa clădirii. El este căutat acum în tot judeţul, unde au fost organizate filtre. 

”Polițiștii călărășeni caută un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Oltenița, Județul Călărași, care, în cursul zilei de astăzi,  a evadat din sediul poliției orașului Budești.
La data de 13 august a.c., în jurul orei 11:55, inculpatul a evadat din sediul poliției orașului Budești, județul Călărași.

Din primele verificări a rezultat că la data de 13.08.2019, în jurul orei 10.00, bărbatul s-a prezentat la sediul Poliției Orașului Budești, însoțit de apărătorul ales, unde a fost audiat în calitate de inculpat într-un dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

După ce i s-a comunicat că va fi reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, acesta, la scurt timp, a fugit din sediul poliției.

Semnalmente: înalțime apoximativ 1,90 cm, greutate aproximativ 105 kg., constituție robustă, tuns scurt, ten închis, poartă barbă și are tatuaje pe ambele brațe.

La momentul evadării era îmbrăcat într-un tricou de culoare galbenă, pantaloni scurți de culoare albastră și pantofi sport de culoare roșie.

Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgență – 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, se arată într-un comunicat.

Parteneri
x close