Antena 3 CNN Actualitate Social Cu examenul pe internet. Profesor către student: „Stai cu telefonul înclinat să te văd și pe tine și tastatura“

Cu examenul pe internet. Profesor către student: „Stai cu telefonul înclinat să te văd și pe tine și tastatura“

Examenele online sunt o provocare atât pentru studenți, cât și pentru profesori. Un video în care o profesoară îi cere studentului să țină telefonul în așa fel încât să îl vadă și pe el și tastatura a devenit în scurt timp viral.

Cu examenul pe internet. Profesor către student: „Stai cu telefonul înclinat să te văd și pe tine și tastatura“
06 Mai 2020   •   10:00

Pe o platformă digitală, o discuţie între o profesoară şi un student la inginerie medicală ia o cu totul altă turnură.

Pentru că vrea să se asigure că nu se va copia la examen, profesoara îi cere studentului să țină telefonul în așa fel încât să îl vadă și pe el și tastatura.

„Stai cu telefonul înclinat să te văd și pe tine și tastatura. Toată chestia asta este pentru că voi nu sunteţi cinstiţi, pentru că voi copiaţi”, spune profesoara. “Doamna trebuie să vă asumaţi şi să daţi subiecte open book”, spune studentul. „Nu se poate open book pentru că sunteţi foarte mulţi. Trebuie să dau 200 de subiecte. Dacă nu respecţi regulile pe care le impun pentru examen, dacă nu îşi convine asta e, vii la toamnă”, încheie profesoara, potrivit edupedu.ro.

×
Subiecte în articol: examen internet
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close