Antena 3 CNN Actualitate Social Alexandru Cumpănașu, la limita puterilor: Singura noastră armă au fost oamenii și presa. Mi-e silă!

Alexandru Cumpănașu, la limita puterilor: Singura noastră armă au fost oamenii și presa. Mi-e silă!

Alexandru Cumpănașu, la limita puterilor: Singura noastră armă au fost oamenii și presa. Mi-e silă!
Sursa foto: foto- captură Antena 3
29 Aug 2019   •   18:43

Alexandru Cumpănașu a venit cu un nou mesaj cu privire la cazul Caracal. Unchiul Alexandrei susține că singura armă în acest caz a fost presa și oamenii.

"Nu mai crede nimeni în anchetă, cu câteva excepţii de securişti puşi de unii să trăncăne la televizor sau pe Facebook. Nu mai are nimeni încredere. Sunt prea multe prostii făcute, prea multe lucruri dovedite. 

A fost un lucru absolut îngrozitor pe care a trebuit să îl facă, dar în acest moment a fost singura noastră armă. În această perioadă, în afară de mass-media şi oamenii din ţara asta, nimeni nu a fost aliatul nostru. Oamenii ăştia au simţit şi ei că sunt în aceeaşi situaţie ca mama Alexandrei şi Alexandra şi se pun în locul lor. De asta mă uit aşa cât de departe sunt politicienii şi liderii noştri de agenda oamenilor. 

Oamenii ăştia sunt îngrijoraţi pentru ce se întâmplă cu ei mâine, clanurile astea mafiote care au ocupat ţara şi noi ne ocupăm de jocuri politice. Mi-e silă efectiv.  În acest moment, nu îmi doresc decât să am forţa şi sprijinul oamenilor de a distruge şi de a construi. Eu nu cred că în acest moment mai putem vorbi de jumătăţi de măsură", a declarat Alexandru Cumpanasu la Antena 3.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close