Antena 3 CNN Actualitate Social Femeie din Iași, bătută de propriul concubin în fața copilului de trei ani: M-a strâns de gât și m-a lovit, ca să vând apartamentul!

Femeie din Iași, bătută de propriul concubin în fața copilului de trei ani: M-a strâns de gât și m-a lovit, ca să vând apartamentul!

O femeie din Iași a fost bătută fără milă de propriul concubin. Victima a luat imediat legătura cu autoritățile. Mărturia ei a revoltat opinia publică.

Femeie din Iași, bătută de propriul concubin în fața copilului de trei ani: M-a strâns de gât și m-a lovit, ca să vând apartamentul!
Sursa foto: Foto: BZI
26 Mai 2020   •   11:25

În timp ce sărbătorea de Sfinții Constantin și Elena, Lenuța Văcărașu a fost vizitată de concubinul ei care, pe fondul consumului de alcool, a sărit cu o rafală de pumni asupra ei și a sugrumat-o în fața copilului de doar trei ani pe care îl au împreună. 

M-a strâns de gât să vând aparamentul. Are cazierul pătat

„M-a luat la bătaie, m-a lovit și m-a strâns de gât cu mâna forțându-mă să vând apartamentul. Casa este doar pe numele meu, am contract de vânzare-cumpărare și a fost cumpărat exclusiv din banii mei. El are cazierul pătat și nu știu cum să mai scap de amenințarea lui”., a spus femeia, potrivit BZI.

Pentru a pune capăt acestui calvar, femeia a depus o plângere la Inspectoratul de Poliție Județean Iași prin care a cerut un ordin de interdicție împotriva lui Costel Marian.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close