Antena 3 Actualitate Social Adolescenta batjocorită de poliţistul arestat la Craiova a rămas însărcinată

Adolescenta batjocorită de poliţistul arestat la Craiova a rămas însărcinată

01 Noi 2019   •   13:59
Adolescenta batjocorită de poliţistul arestat la Craiova a rămas însărcinată
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Adolescenta de 14 ani care a fost batjocorită de polițistul din Craiova a rămas însărcinată.  Potrivit unui comunicat de presă de Direcţia pentru Protecţia Copilului Dolj, minora cu care poliţistul a întreţinut relaţii sexuale a rămas însărcinată şi, cel mai probabil, sarcina a fost întreruptă.

Acum este sub supraveghere medicală, scrie Gazeta de Sud.

”Minora de 14 ani şi 11 luni s-a aflat în grija unui asistent maternal profesionist din 2015 până în august anul acesta. Asistentul maternal a sesizat faptul că minora lipsea de la şcoală, fuma şi avea un comportament neadecvat pentru vârsta ei. Managerul de caz a solicitat în mai 2019 sprijinul BCCO pentru a depista dacă a fost supusă unor abuzuri sau trafic de persoane. Ţinând cont că asistentul maternal era depăşit de situaţie şi că fata nu mai dorea să stea acolo, s-a decis înlocuirea măsurii de protecţie. Printr-o sentinţă civilă a Tribunalului Dolj, în august s-a înlocuit măsura de plasament de la asistentul maternal, cu plasamentul într-un centru al DGASPC Dolj. În urma unui control medical periodic efectuat minorei, în luna octombrie s-a constatat prezenţa unei sarcini oprite în evoluţie. În prezent, fata se află într-un mediu sigur şi beneficiază de servicii medicale şi psihologice”, potrivit DGASPC.

Un polițist din Craiova este acuzat de act sexual cu un minor şi pornografie infantilă și a fost deja arestat preventiv,  poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate fiind cei care au descoperit cazul şi au sesizat structura DIICOT Craiova.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close