Antena 3 CNN Actualitate Social Fiul Vioricăi Dăncilă, postare sugestivă cu mama sa

Fiul Vioricăi Dăncilă, postare sugestivă cu mama sa

Fiul Vioricăi Dăncilă, postare sugestivă cu mama sa
Sursa foto: Foto: Viorica Dăncila/ Facebook
29 Noi 2019   •   10:52

Alegerile Prezidențiale 2019 au fost câștigate de Klaus Iohannis, acesta asigurându-și cel de-al doilea mandat la Cotroceni, iar ”ecourile” nu s-au stins. În PSD, apele s-au tulburat după comunicarea rezultatelor finale, însă Viorica Dăncilă încearcă să ”meargă mai departe”, cum se spune, considerând că a pierdut doar o bătălie, nu și războiul. 

Victor, fiul Vioricăi Dăncilă, a postat în mediul online o fotografie care sugerează chiar încrederea pe care Viorica Dăncilă o are în forțele proprii. Victor a dorit să îi fie alături și să o spijini printr-o fotografie care să sugereze tocmai atitudine îndrăzneață și capacitatea de a trece peste eșecul întregistrat la alegeri.

“După ce l-am înfiat pe Victor, cu foarte multe insistențe, ni s-a schimbat viața. Am avut un țel. Când era greu, trebuia să depășim pentru că era Victor. El a devenit răsfățatul familiei. La început n-au înțeles, eram în 1990. Victor e născut pe 1 ianuarie 1990 și erau condițiile puțin mai grele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere atunci”, a declarat fostul premier în cadrul unui interviu mai vechi.

Vezi fotografia aici.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close