Fostul viceprimar al municipiului Caracal, exclus din PSD

12 Sep 2019   •   19:14
Fostul viceprimar al municipiului Caracal, exclus din PSD Foto: Octavian Stănescu/ Facebook

Fostul viceprimar al municipiului Caracal, Octavian Stănescu, ce şi-a pierdut funcţia din conducerea administraţiei locale după ce în luna iulie a fost exclus din PSD, a fost împuternicit să coordoneze organizaţia PRO România din Caracal. 

Acesta a anunţat joi că a acceptat invitaţia PRO România şi îşi va continua drumul în politică alături de formaţiunea condusă de Victor Ponta. 
El a fost exclus pe 9 iulie. 

"Am decis să accept invitaţia celor de la PRO România şi să îmi continui, alături de această formaţiune, drumul în politică şi, bineînţeles, să luptăm împreună pentru Caracal. Aşa cum am spus mereu, rămân un om de stânga şi îi invit alături de mine pe toţi cei care cred că pot ajuta la schimbarea în bine a oraşului nostru. În calitate de coordonator al PRO România Caracal, voi munci necontenit să le ofer caracalenilor o alternativă la ceea înseamnă administraţia publică locală. E nevoie de o administraţie în interesul cetăţeanului, pentru cetăţean, deschisă la nou, care promovează tinerii cinstiţi şi ideile sănătoase", a scris Octavian Stănescu pe Facebook. 

Octavian Stănescu a făcut parte din PSD timp de aproape 10 ani, până pe 9 iulie anul acesta, când organizaţia social-democrată din Caracal a decis excluderea lui în urma unor divergenţe între el şi primarul municipiului, Liviu Radu. Timp de mai mulţi ani, Octavian Stănescu a fost preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PSD Caracal. 

El a fost ales pentru primă dată viceprimar al municipiului Caracal pe 30 aprilie 2015, atunci când conducea şi organizaţia de tineret a PSD Caracal şi apoi a fost reales în 2016. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close