Antena 3 CNN Actualitate Social Georgiana se urcase într-un autobuz din Ploiești și s-a îndreptat spre geam. În doar câteva minute, ceva de-a dreptul șocant s-a întâmplat. Șoferul habar nu a avut

Georgiana se urcase într-un autobuz din Ploiești și s-a îndreptat spre geam. În doar câteva minute, ceva de-a dreptul șocant s-a întâmplat. Șoferul habar nu a avut

Georgiana se urcase într-un autobuz din Ploiești și s-a îndreptat spre geam. În doar câteva minute, ceva de-a dreptul șocant s-a întâmplat. Șoferul habar nu a avut
Sursa foto: Foto: TCE Ploieşti
23 Ian 2019   •   17:55

Georgiana se urcase într-un autobuz din Ploiești și s-a îndreptat spre geam. Nimeni nu își imagina nici măcar o clipă de ce avea să urmeze în doar câteva clipe.

Fata a căzut cu tot cu geam și a plonjat direct în cap pe stradă, a intrat în comă şi a fost operată pe creier la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Familia victimei a angajat un avocat şi este hotărâtă să dea în judecată TCE Ploieşti, societatea publică de transport în comun care deţine autobuzul, căreia îi va cere daune în valoare de 200.000 de euro. Accidentul în urma căruia Georgiana Alina Neagu a ajuns în comă la spital s-a petrecut în data de 9 ianuarie 2019. Fata, care este elevă în ultimul an la un liceu din Buşteni, venise la Ploieşti să-şi viziteze mama. În ziua fatidică a ieşit cu verişoarele sale să se plimbe prin oraş.

Au luat autobuzul de la Gara de Sud din Ploieşti şi s-au aşezat pe bancheta din spate. Georgiana s-a ridicat în picioare la un moment dat să facă loc unui călător, doar că în acel moment autobuzul a plecat din staţie. Fata s-a dezechilibrat şi a încercat să se sprijine cu mâinie de unul dintre geamurile laterale. A căzut cu tot cu el pe stradă, iar lovitura din zona capului a fost una extrem de gravă.

”Şoferul autobuzului nici măcar nu a ştiut ce se întâmplă. Avea căşti la urechi şi n-a auzit nimic. Nici măcar în oglinda retrovizoare nu s-a uitat. A oprit maşina abia când i-au spus fetele ce s-a întâmplat. Le-a spus că a văzut ceva, doar că i s-a părut că a căzut o plasă”, a declarat Anca Păun, avocata angajată de familia fetei rănite, scrie Adevarul.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close