Antena 3 CNN Actualitate Social Gheorghe Dincă a recunoscut că a comis crimele în dormitor. Criminalul din Caracal a spus că avea probleme psihice de mic

Gheorghe Dincă a recunoscut că a comis crimele în dormitor. Criminalul din Caracal a spus că avea probleme psihice de mic

Gheorghe Dincă a recunoscut că a comis crimele în dormitor. Criminalul din Caracal a spus că avea probleme psihice de mic
08 Oct 2019   •   18:32

Gheorghe Dincă a făcut aproape patru ore mărturisiri cutremurătoare în faţa psihiatrilor. Suspectul ororilor din Caracal a fost suspus expertizei psihiatrice, pentru a se vedea dacă a avut discernământ şi poate răspunde pentru faptele lui. 


Potrivit Spynews, în trecut, Dincă a mai fost internat la secţia de psihiatrie şi a fost diagnosticat cu sindrom anxios depresiv. 

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, Dincă ar fi spus că avea probleme psihice încă de când era mic, în special după sinuciderea tatălui său, care s-a spânzurat. Acesta a povestit că izbucnea dintr-o dată în hohote de plâns, după care, la scurt timp, era cuprins de un râs turbat. Pentru că nu li s-a părut normal, membrii familiei sale l-ar fi dus la psihiatrie și ar fi fost internat de urgență.

Odată cu trecerea anilor, acesta și-a întemeiat o familie, care, însă, s-a destrămat. Dincă a spus că, după o perioadă, a început să apeleze la serviciile unor prostituate, pe care le ducea în locuința sa, supranumită de presă și "casa groazei". Dincă a explicat faptul că actele sexuale se consumau la etaj, în dormitor și nu în așa zisa "cameră a ororilor", unde se presupune că le-a omorât pe Luiza și Alexandra.

În ce le privește pe cele două victime, suspectul a susţinut că le-a omorât şi a menționat că s-ar fi înțeles cu ele să întrețină relații sexuale contracost. Vizavi de Luiza, bărbatul a spus că, deși s-ar fi înțeles cu el să facă sex, fata ar fi râs de el pe motiv că este gras și bătrân. Din acest motiv, ar fi lovit-o cu pumnul, iar ea a murit pe loc. În ce privește vazul Alexandrei, Dincă a povestit că, după ce s-a înțeles cu ea să facă sex pentru suma de 50 de lei, a dus-o acasă, unde a legat-o cu o sfoară ca să nu fugă. Acum, suspectul regretă faptul că, susține el, i-ar fi lăsat "sfoara prea lungă". Așa ar fi putut victima să ajungă la un telefon și să sune la 112. La un moment dat, Dincă, ar fi intrat la ea, iar fata l-ar fi anunțat că "pleacă acasă". Refuzurile ei repetate l-a fi înfierbântat, iar la un moment dat, ar fi lovit-o cu pumnul, în mod fatal, ca și în cazul Luizei.

Dincă a menționat că ambele crime s-ar fi produs în dormitor și nu în așa-zisa cameră a ororilor, pe care, spune el, o folosea doar pentru reparațiile auto. Sursele citate au mai dezvăluit că, la o primă vedere, medicii au concluzionat că lui Dincă i se pare firesc să omoare un om și că singurul său regret este faptul că a fost prins.

×
Parteneri
Femeie salvată din portbagajul unei maşini în flăcări, în Bucureşti
x close