Antena 3 CNN Actualitate Social Grindeanu acuză 'molima galbenă' în sănătate: În plină pandemie, Nelu Tătaru duce lupte politice

Grindeanu acuză 'molima galbenă' în sănătate: În plină pandemie, Nelu Tătaru duce lupte politice

Sorin Grindeanu, șef ANCOM, a venit cu acuzații grave după ce managrul Spitalului din Timișoara, care are cei mai mulți vindecați de coronavirus în Români, a fost schimbat pe ”considerente politice”.

Grindeanu acuză 'molima galbenă' în sănătate: În plină pandemie, Nelu Tătaru duce lupte politice
Sursa foto: Gov.ro
18 Mai 2020   •   15:04

„Voichița Lăzureanu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara, a fost schimbată din funcție astăzi printr-un ordin al ministrului Nelu Tătaru. În plin război cu COVID 19, un ministru duce lupte politice în loc să se ocupe de sănătatea românilor și spun asta pentru că singurul motiv care a dus la schimbarea medicului Voichița Lăzureanu este lipsa carnetului de partid. 

Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara a avut cel mai mare număr de vindecați, echipa condusă de Voichița Lăzureanu reușind performanțe deosebite, iar într-o țară condusă de oameni responsabili un astfel de manager ar fi fost tratat cu respect. În România molimei galbene, măsura competenței o reprezintă carnetul galben de partid. PS: Merită "salutați" și băieții deștepți din sănătate, în special cei din județul Timiș. Se știu ei...”, a scris Grindeanu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu molima galbena
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close