Antena 3 Actualitate Social Când vor putea de fapt românii să iasă din casă. Nelu Tătaru: Trebuie să ne obişnuim, pe timpul verii!

Când vor putea de fapt românii să iasă din casă. Nelu Tătaru: Trebuie să ne obişnuim, pe timpul verii!

02 Mai 2020   •   11:49
Când vor putea de fapt românii să iasă din casă. Nelu Tătaru: Trebuie să ne obişnuim, pe timpul verii!
Sursa foto: Hepta

Nelu Tătaru a vorbit despre momentul în care românii vor putea să iasă din case fără declarații pe proprie răspundere, precum și ce noi reguli vor avea de respectat, în contextul pandemiei de coronavirus.

Ministrul Sănătății a declarat că România se află pe o „pantă lină” în privinţa coronavirusului, dar în acest weekend, lumea va simţi, din nou, nevoia de relaxare.

„Suntem într-un moment în care e acea pantă lină de care vorbeam, dar, în schimb, vin şi trei zile, 1, 2 şi 3 mai, dar şi o perioadă în care lumea resimte nevoia unei relaxări şi atunci trebuie gestionat foarte bine şi acest moment.

Am fost în starea de urgenţă şi până acum, şi de Sărbătorile Pascale în care majoritatea populaţiei şi mulţumesc pentru acest lucru, a respectat, dar a fost şi o parte relativ mică a populaţiei civile care nu prea a respectat acest moment. Şi atunci noi recomandăm distanţarea socială”, a declarat ministrul Sănătăţii la Digi 24.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close