Antena 3 CNN Actualitate Social Imagini cutremurătoare: Și-a ținut fiul în căldură dezbrăcat, ținut în lanțuri și legat de copac. Tratamentul inuman al unei mame

Imagini cutremurătoare: Și-a ținut fiul în căldură dezbrăcat, ținut în lanțuri și legat de copac. Tratamentul inuman al unei mame

Imagini absolut cutremurătoare vin dintr-o comună din Vaslui. Un bărbat de 28 de ani, care suferă şi de afecţiuni psihice, este ţinut în soare, dezbrăcat şi legat în lanţuri de un copac.

Imagini cutremurătoare: Și-a ținut fiul în căldură dezbrăcat, ținut în lanțuri și legat de copac. Tratamentul inuman al unei mame
de Maria Sabu    |    30 Iun 2020   •   16:20

Iar cea care îl ţine în aceste condiţii este chiar mama lui.Femeia spune că este pentru prima oară când l-ar fi legat, dar vecinii susţin contrariul. Oroarea a fost descoperită de asistenta primăriei din comună. 

Persoana, pericol pentru familie!

”În jurul orei 12:00 am fost sunat de de către asistenta socială, care era împreună cu asistentul medical comunitar, pe teren. M-am prezentat la fața locului, am sesizat atât poliția cât și salvarea. Am găsit persoana legată cu lanț, de un copac.

Ulterior am aflat că a fost legat de mama sa, care culmea, e și asistent personal.

Nu am auzit acum prima dată, persoana e în evidențele noastre din 2009, noi personal trecem pe la aceste persoane pentru a-i verifica. Noi am dorit instituționalizarea acestei persoane, avem documente în acest sens.

Această persoană reprezintă și un pericol în familie. Nu e o persoană recalcitrantă, dar sunt perioade când nu conștientizează absolut nimic. Aruncă hainele de pe el. Mama nu acordă sprijinul pe care ar trebui să îl acorde.

Avem răspunsuri de la DGSAPC Vaslui că nu sunt locuri pentru moment, într-un centru. Mama lui l-a legat ca să nu plece de acasă, așa ne-a spus.”, a spus edilul Cozmești, pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: mama lanturi copac
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close