Antena 3 CNN Actualitate Social Primele imagini cu femeia care a atacat-o cu un bolovan, în direct, pe Mirela Vaida | VIDEO

Primele imagini cu femeia care a atacat-o cu un bolovan, în direct, pe Mirela Vaida | VIDEO

Femeia care a pătruns goală în platoul emisiunii Acces Direct de la Antena 1 şi a aruncat cu un bolovan în Mirela Vaida a fost identificată de poliţişti şi preluată de o ambulanţă.

Primele imagini cu femeia care a atacat-o cu un bolovan, în direct, pe Mirela Vaida | VIDEO
de Georgiana Adam    |    19 Mar 2021   •   19:16

Femeia care se recomandă a fi Magdalena Șerban, criminala de la metrou, a fost surprinsă de jurnaliştii Antena 3 alături de un echipaj medical în ambulanţă. Ea urmează să fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Au fost momente de panică, vineri, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un bolovan în Mirela Vaida. Producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia.

Agresoarea ar fi intrat în platoul emisiunii pe o uşă laterală, neasigurată complet dezbrăcată, având asupra sa și o bucată de cărămidă cu care a atacat-o pe Mirela Vaida. În momentul în care a recurs la acel gest extrem, femeia a revendicat şi o sumă de bani. Din fericire, staff-ul de la Acces Direct a reuşit să o imobilizeze pe agresoare.

Mirea Vaida despre femeia care a agresat-o în direct: ''Mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru pietroaie!''

Mirela Vaida a vorbit vineri, în exclusivitate la Antena 3, despre femeie care a agresat-o chiar în timpul emisiunii Acces Direct. Prezentatoarea tv a spus că femeia pregătise o sacoşă plină cu pietre pe care a lăsat-o la intrare.

×
Subiecte în articol: Mirela Viada
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close