Antena 3 CNN Actualitate Social Impact fatal pe trecerea de pietoni în județul Dâmbovița! Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere (VIDEO)

Impact fatal pe trecerea de pietoni în județul Dâmbovița! Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere (VIDEO)

Impact fatal pe trecerea de pietoni în județul Dâmbovița! Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere (VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video
06 Noi 2019   •   09:48

Impact fatal pe trecerea de pietoni! Un bărbat a fost spulberat pe o trecere din Dâmboviţa.

Mometul a fost surprins de camerele de supravghere. Accidentul a avut loc pe DN 7, în Tărtăşeşti. Un bărbat de 61 de ani a fost omorât în timp ce traversa regulamentar şoseaua pe trecerea pentru pietoni.  

Bărbatul de 61 de ani s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, moment în care o camionetă a oprit pe banda întâi pentru a-i da prioritate. Nu acelaşi lucru l-a făcut un şofer de 52 de ani, din Prahova, care conducea cu viteză.   

O ambulanţă l-a transportat imediat la Spitalul de urgenţă din Târgovişte, însă, din păcate, medicii n-au mai putut face nimic ca să-l salveze, scrie Adevărul.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close