Antena 3 CNN Actualitate Social În urmă cu trei ani, Ionuț își salva tatăl de la moarte și devenea un erou. Astăzi, totul a luat o turnură dramatică

În urmă cu trei ani, Ionuț își salva tatăl de la moarte și devenea un erou. Astăzi, totul a luat o turnură dramatică

Poveste de-a dreptul dramatică în Satul Nou, comuna Pochidia, județul Vaslui. În urmă cu trei ani, Ionuț, pe atunci în vârstă de 15 ani, își salva tatăl de la moarte.

În urmă cu trei ani, Ionuț își salva tatăl de la moarte și devenea un erou. Astăzi, totul a luat o turnură dramatică
17 Iun 2020   •   10:52

Bărbatul avusese o tentativă de sinucidere, încercase să se spânzure, după ce fusese părăsit de soție și de trei dintre copii, când adolescentul și-a pus propriul corp sub picioarele tatălui pentru a-i susține trupul. 

Atunci a devenit un erou pentru toți. Astăzi, tănărul se zbate între viață și moarte, după ce omul pe care l-a salvat atunci l-a lovit cu un par în cap.

Potrivit vremeanoua, tatăl lui Ionuț se certa cu un vecin, pe care a vrut să îl lovească. Doar că în acea învălmășeală, cel care a avut de suferit a fost Ionuț. A fost lovit atât de puternic în cap, încât acum se află la spital în comă de gradul IV.

Tânărul a fost transportat la un spital din Galați, dar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire. 

 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close