Antena 3 CNN Actualitate Social Înregistrare-bombă a unui martor, despre clanul lui Gheorghe Dincă. Alexandru Cumpănașu a făcut public totul!

Înregistrare-bombă a unui martor, despre clanul lui Gheorghe Dincă. Alexandru Cumpănașu a făcut public totul!

Înregistrare-bombă a unui martor, despre clanul lui Gheorghe Dincă. Alexandru Cumpănașu a făcut public totul!
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
31 Aug 2019   •   20:39

Alexandru Cumpănașu a venit cu noi informații șocante despre clanul lui Gheorghe Dincă. Unchiul Alexandrei a prezentat mărturisirea unui martor care vorbește despre relația dintre Gheorghe Dincă, Bebe Strungaru și Tomel.

Sub protecția anonimatului, femeia a povestit că Bebe Strungaru lua fete până în 18 ani de la Gheorghe Dincă și de la un alt bărbat care ar fi după gratii.

”În 2014 am fost luată la DIICOT cu treaba cu Bebe Strungaru, cu Tomel. De aici știu toată chestia. Bebe Strungaru, Sebastian îl cheamă pe el.

El lua fete și de la Dincă și de la unul care acum e în pușcărie. Lui îi plac doar fetele tinere. Femeia de a fost la televizor că vezi, Doamne, bărbatul ei n-a avut nicio vină.

Domnul e cel mai mare nenorocit. Când s-a luat toată cauza cu DIICOT-ul, eu eram acasă la una dintre fetele astea în casă, prietenă cu mine, m-au luat cum că m-au găsit în casă. Și acolo am aflat tot, cum că el lua fete de la unu Mirel, fete până în 18 ani, nu voia peste 18 ani. Le ducea unde stă el ea era la muncă, el n-a avut timp să-i facă nimic la fată.

×
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close