Înregistrare-bombă! Managerul de la Institutul Socola către o angajată: "Rade-o de aici"

15 Noi 2019   •   13:10
Înregistrare-bombă! Managerul de la Institutul Socola către o angajată: "Rade-o de aici" Foto: Gabriel Oprisanu/ Facebook

Înregistrare-bombă în Iași. Un material video arată modul în care se comportă Gabriel Oprişanu managerul Institutului de Psihiatrie Socola Iaşi cu angajaţii. Din filmare se poate observa că managerul îi spune unei persoane de sex feminine: "rade-o de aici". Femeia, care este asistentă, susţine că ar fi fost agresată şi a făcut şi plângere la Poliţie.

Filmul a fost postat pe Facebook de către asistenta Lola Mitrica. Ea este una dintre semnatarele scrisorii deschise în care cereau demisia managerului. Este şi avertizor de integritate în cadrul unităţii medicale, scrie ziaruldeiasi.ro.

Aceasta a intrat să îi ceară managerului nişte tabele legate de repartiţia asistenţilor pe secţii, iar după 2 -3 întrebări, managerul a devenit agresiv, i-a spus că nu are ce să discute cu ea, a urmărit-o în afara biroului şi a dat-o afară din antecamera unde se afla secretara lui, trântind uşa în urma ei.

Parteneri
x close