Antena 3 CNN Actualitate Social Bărbați bătuți și tăiați cu sabia în Dâmbovița: L-au lovit până a căzut în șanț. Era plin de sânge!

Bărbați bătuți și tăiați cu sabia în Dâmbovița: L-au lovit până a căzut în șanț. Era plin de sânge!

Doi bărbați au fost bătuți și tăiați cu sabia într-o localitate din Dâmboviția. Patru interlopi au fost reținuți de polițiști.

Bărbați bătuți și tăiați cu sabia în Dâmbovița: L-au lovit până a căzut în șanț. Era plin de sânge!
Sursa foto: Foto: captura video Adevarul
11 Mai 2020   •   09:30

Scandalul s-a petrecut, vineri, în comuna dâmboviţeană Nucet. Două persoane de 30 și 52 de ani, au ajuns la spital din cauza rănilor grave. Tot scandalul a pornit după ce una dintre victime a dat cu mașina peste berile agresorilor înșirate pe asfalt, scrie adevarul.ro.

"Era lume multa stransă, mi-am vazut de drum, caci cineva a zis ce au mai facut tiganii astia. Cineva a zis: 'S-ar putea să fie bărbatul tau'. Am ramas un pic pe loc, aveam ochelarii nu am vazut, 'nu cumva o fi Florin?' M-am dus. Reusise să il salveze un vecin care era mai curajos. Era plin de sange, nici nu l-am cunoscut. La fata era vai de el săracul", povesteşte soţia victimei. 

"A fost cutremurata intreaga comunitate locala, nu numai eu, de cele intamplate. S-au napustit asupra lui Florin si l-au lovit cu pumnii, cu picioarele, cu o sticla, pana cand a cazut in sant. La scurt timp a aparut si fratele unuia dintre cei 2 cu o sabie.

 Erau 2 agenti de politie, au incercat sa aplaneze conflictul, au tras un foc de arma in aer, cel venit ultima data cu sabia s-a retras la vreo 10 metri si a aruncat cu sabia catre grupul din spatele politistilor, ranindu-l la brat pe un cetatean", spune primarul localităţii, pentru un post de televiziune.

×
Subiecte în articol: Dambovita
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close