Antena 3 CNN Actualitate Social Ionela Prodan a murit. Ce mesaj a transmis Adrian Năstase după ce vedeta s-a stins din viață

Ionela Prodan a murit. Ce mesaj a transmis Adrian Năstase după ce vedeta s-a stins din viață

Ionela Prodan a murit. Ce mesaj a transmis Adrian Năstase după ce vedeta s-a stins din viață
17 Apr 2018   •   14:16

Adrian Năstase a transmis un mesaj, după ce îndrăgita cântăreață de muzică populară Ionela Prodan a murit. Fostul premier o prezintă pe Ionela Prodan ca fiind un om extraordinar ce nu accepta compromisuri.


”A murit Ionela Prodan. O mare artista, un om extraordinar, un suflet deosebit, o prietena. Prezentă tonică. O voce puternică ce nu accepta compromisuri.

Mi-o aduc aminte de la reuniunile departamentelor PSD, unde punea intrebari oneste, adeseori stânjenitoare. Mi-o aduc aminte din campaniile electorale, mai ales din zona Olteniei. Mi-o aduc aminte din zecile de convorbiri telefonice, in care isi arata nemultumirea pentru ceea ce se intampla in jur. Mi-o aduc aminte, in apartamentul ei, vorbindu-mi despre credinta si despre suferinta, despre viata, despre calatorii, despre fiicele ei.

Dar, mai ales, pastrez in amintire imaginea ei – asa cum am vazut-o la televizor – din ziua de 22 iunie 2012, cand, imi povestea Andrei, a venit in fata spitalului Floreasca, unde ma aflam la reanimare, pentru a-mi spune, cu multi alti prieteni, „La multi ani!”.

Odihneste-te in pace, Ionela!”, a scris Adrian Năstase pe blogul personal.

×
Subiecte în articol: mesaj Nastase Ionela Prodan a murit
Parteneri
Casa Națională de Pensii, anunț important pentru toți pensionarii!
x close