Antena 3 CNN Actualitate Social IONELA PRODAN A MURIT. Codrin Ştefănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre Ionela Prodan: „Ne-a rugat să nu-i spunem nimic”

IONELA PRODAN A MURIT. Codrin Ştefănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre Ionela Prodan: „Ne-a rugat să nu-i spunem nimic”

IONELA PRODAN A MURIT. Codrin Ştefănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre Ionela Prodan: „Ne-a rugat să nu-i spunem nimic”
16 Apr 2018   •   22:01

IONELA PRODAN A MURIT.  Unul dintre liderii PSD, Codrin Ştefănescu, face dezvăluiri cutremurătoare după decesul Ionelei Prodan. Prieten de familie cu solista, Ştefănescu a vorbit la un post de televiziune despre ultima discuţie pe care a avut-o cu Ionela Prodan. Acesta a dezvăluit că Ionela Prodan avea pierderi de memorie.

IONELA PRODAN A MURIT.  "Ionela s-a prins că ceva nu este în regulă după ce Anamaria i-a spus că trebuie să facă mai multe analize. Mie și prietenilor ne-a rugat să nu îi spunem nimic. Cu câteva zile înainte să intre în comă, avea pierderi de memorie. Mi-a spus că ea se prăpădește, dar vrea o diplomă de la Ministerul Culturii. Familia, copiii, nepoții și noi am sperat într-o minune de la Dumnezeu că se va face ceva", a spus Codrin Ştefănescu.

 

×
Subiecte în articol: Ionela Prodan a murit ionela prodan
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close