Antena 3 CNN Actualitate Social Iubita lui Liviu Dragnea, decizie importantă. Ce face Irina Tănase după ce fostul lider PSD a intrat la închisoare

Iubita lui Liviu Dragnea, decizie importantă. Ce face Irina Tănase după ce fostul lider PSD a intrat la închisoare

Iubita lui Liviu Dragnea, decizie importantă. Ce face Irina Tănase după ce fostul lider PSD a intrat la închisoare
14 Aug 2019   •   15:59

Irina Tănase a luat o decizie importantă, după ce Liviu Dragnea a intrat în închisoare.

Iubita fostului lider PSD  absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice şi s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La câteva luni după acest eveniment, Irina Tănase a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Liviu Dragnea. Ulterior, cei doi s-au implicat într-o relaţie sentimentală, iar Irina a fost din nou remarcată la Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București, atunci când a avut loc în față, alături de femeile importante din PSD.

Potrivit Wowbiz, Irina Tănase a absolvit în 2019 un curs de mediator, a făcut practică la o firmă specializată, a dat şi un examen, iar pe 29 iulie 2019 a primit autorizaţie să exercite această meserie. Irina şi-a deschis şi un birou de mediator. La domeniul de specializare, iubita lui Dragnea a completat „orice tip de dispută”, iar la limbi străine a trecut „engleza şi spaniola”. 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close