Antena 3 CNN Actualitate Social Jurnalist buzoian a izbucnit la adresa românilor care nu cred în coronavirus: Nu vă e rușine? O să realizați în ce lume paralelă ați trăit

Jurnalist buzoian a izbucnit la adresa românilor care nu cred în coronavirus: Nu vă e rușine? O să realizați în ce lume paralelă ați trăit

Jurnalistul buzoian Mihai Bunăziua a izbucnit la adresa oamenilor care nu cred că există coronavirus.

Jurnalist buzoian a izbucnit la adresa românilor care nu cred în coronavirus: Nu vă e rușine? O să realizați în ce lume paralelă ați trăit
18 Mai 2020   •   14:57

”Cu riscul de a alimenta veninul din voi, atotștiutorilor, noncovidiștilor, haterilor, injectaților cu teorii ale conspirației, nuamvăzutnuexistăilor, etc., nu v-ați săturat să tot înjurați oamenii care vă anunță, cu date oficiale, și să negați existența coronavirusului?

Până când veți face asta? Trebuie neapărat să vă lovească și pe voi, ori pe cei dragi ai voștri, ca să credeți? Sau nici măcar atunci nu ați crede, ținându-vă cu dinții de aceleași virale opinii ale ocultei mondiale?

Noi, fraierii ăștia, care încercăm să vă informăm corect, vă suportăm, zilnic, zeflemismul de atotcomentatori cu injurii despre noi, familiile noastre etc. Credeți că, refulându-vă pe aici, opriți ceva? Nu vă obligă nimeni să credeți nimic! Cum nici noi nu suntem obligați să vă tolerăm ieșirile jignitoare!

Între timp, adică în timp ce voi îl luați pe "Nu" în brațe și vă dați viteji pe facebook, la Buzău virusu' ăsta tot afectează zeci de familii. Și spunem asta răspicat. Nu de alta, dar, în naivitatea voastră, ați fi în stare să o dați cotită, la un moment dat, când o să realizați în ce lume paralelă ați trăit până acum, și o să ne reproșați că de ce nu am spus, că de ce am ascuns toate cazurile astea.

Nu vă e un pic rușine? La orice caz oficial, pac! Pe ce vă bazați, măi, postacilor de ocazie? Ce știți voi, concret, și nu știu medicii, asistenții și toți oamenii ăștia implicați direct? Spuneți, poate în voi sălășluiește sămânță de savanți, iar noi ne-am pierdut timpul până acum, ignorându-vă, nu?

Vă erijați în dătători de opinii personale, când voi, de fapt, jigniți fără număr. Gratuit!

Appo: dacă vă întrebați, câți bani am primit, până acum, de la ocultă, pentru a vă dezinforma și contracara, uitați-vă în încălțăminte! Ce găsiți acolo, atât am și primit!”, a scris jurnalistul buzoian pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
Cod galben de ploi, vijelii și grindină! București și alte 23 de județe vizate
x close