Antena 3 CNN Actualitate Social La 24 de de ani, Elena suferă de scleroză multiplă. Tânăra a transmis un mesaj absolut tulburător de 1 Decembrie: Cu dragoste, pentru țara mea, care nu mă poate trata!

La 24 de de ani, Elena suferă de scleroză multiplă. Tânăra a transmis un mesaj absolut tulburător de 1 Decembrie: Cu dragoste, pentru țara mea, care nu mă poate trata!

La 24 de de ani, Elena suferă de scleroză multiplă. Tânăra a transmis un mesaj absolut tulburător de 1 Decembrie: Cu dragoste, pentru țara mea, care nu mă poate trata!
Sursa foto: Foto: Libertatea.ro
01 Dec 2019   •   16:40

Elena are doar 24 de ani și este bolnavă de scleroză multplă. Tânăra se află la un sat situat la 30 de kilometri de Galați și a hotărât să transmită un mesaj de Ziua Națională a României. Fata are nevoie de 60.000 de euro pentru un tratament în străinătate și până acum a reușit să strângă mai puțin de jumătate din sumă. Soțul ei, Adrian, o susține și îi este alături în toate momentele.

Elena vorbește foarte frumos despre țara ei, scriu jurnaliștii de la Libertatea.

“România este țara mea de suflet! Nu mă văd locuind în altă parte! Îmi doresc din toată inima să se investească mai mult în sistemul sanitar! Aș fi vrut să am șansa la vindecare aici! Sper ca în viitorul apropiat să putem avea mai mult sprijin în domeniul medical!”

”Mă gândesc că sunt atâți oameni bolnavi pe lumea asta și mă întreb dacă este corect să cer bani pentru sănătatea mea”, mai spune spune tânăra.

Descrisă în cei mai simpli termeni, scleroza multiplă e absolut imprevizibilă în manifestări, se comportă diferit de la caz la caz. Simptomele apar și dispar, apoi revin iar. Suferința atacă mai ales adulții tineri și femeile. În România, aproximativ 7.500 de persoane au acest diagnostic implacabil.

Întreaga poveste aici.
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close