Larisa Dumitra are doar 15 ani și a plecat de acasă din Piatra-Neamț. Fata este de negăsit de două zile. Părinții o caută peste tot

14 Aug 2019   •   20:34
Larisa Dumitra are doar 15 ani și a plecat de acasă din Piatra-Neamț. Fata este de negăsit de două zile. Părinții o caută peste tot

O altă minoră de 15 ani a plecat de la domiciliu și nu a mai venit acasă de două zile.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra-Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării minorei DĂSCĂLESCU LARISA DUMITRA, de 15 ani.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați, la data de 12 august,  de către un bărbat, de 51 de ani, din Piatra-Neamț, despre faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 01.00, fiica sa DĂSCĂLESCU LARISA DUMITRA, de 15 de ani, a plecat de domiciliu și nu s-a mai întors, potrivit IPJ Neamț.

Semnalmente: înălţime – 1,65 – 1,70 m, greutate – 50-55 de kilograme, constituție atletică, ochi căprui-verzi, păr șaten drept și prezintă o cicatrice postoperatorie în zona abdomenului.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un maiou albastru, pantaloni scurți albi, fiind încălţată cu adidași albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra-Neamț și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Parteneri
x close