Antena 3 CNN Actualitate Social Lovitură pentru Cristian Piedone. Procurorii DNA cer 15 ani de închisoare pentru fostul primar, în dosarul Colectiv

Lovitură pentru Cristian Piedone. Procurorii DNA cer 15 ani de închisoare pentru fostul primar, în dosarul Colectiv

Lovitură pentru Cristian Piedone. Procurorii DNA cer 15 ani de închisoare pentru fostul primar, în dosarul Colectiv
Sursa foto: Foto: Wikipedia
26 Noi 2019   •   08:23

Procurorii DNA cer 15 ani de închisoare pentru fostul primar Cristian Popescu Piedone în dosarul Colectiv.
 
La patru ani după incendiul devastator din clubul Colectiv, din Capitală, magistraţii Tribunalului Bucureşti au început dezbaterile finale. Procurorii anticorupţie au cerut pedeapsa maximă pentru fostul primar al Sectorului 4, care este acuzat de abuz în serviciu. 

În acelaşi dosar sunt judecaţi alţi trei foşti funcţionari ai Primariei Sectorului 4, cărora li se aduc acuzaţii de complicitate la abuz în serviciu. Mai exact, ar fi eliberat autorizaţie de funcţionare Clubului Colectiv, deşi nu avea aviz de securitate la incendii. 

De cealaltă parte, Cristian Popescu Piedone şi fostele sale subordonate au susţinut, pe tot parcursul procesului, că sunt nevinovaţi. Vă reamintim că 64 de tineri au murit şi alţi 200 au fost răniţi, în data de 30 octombrie, 2015, când un incendiu pornit de la nişte artificii a cuprins Clubul Colectiv în timpul unui concert. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close