Antena 3 Actualitate Social Ludovic Orban, veste așteptată de mulți români: Trebuie desfiinţată supraacciza la carburanţi

Ludovic Orban, veste așteptată de mulți români: Trebuie desfiinţată supraacciza la carburanţi

27 Noi 2019   •   14:30
Ludovic Orban, veste așteptată de mulți români: Trebuie desfiinţată supraacciza la carburanţi

Ludovic Orban a afirmat miercuri că trebuie desfiinţată supraacciza la carburanţi, iar Guvernul PNL va face o analiză în acest sens.

„Trebuie desfiinţată supraacciza la combustibili. A fost o mare prostie şi, deşi astăzi pare să producă bani, poate să fie un semnal foarte bun dacă renunţăm la ea. Vom face o analiză”, a declarat premierul, la conferinţa „Buget şi fiscalitate 2020: dinspre politica oficială spre mediul de afaceri”, organizată de Curs de Guvernare, scrie adevarul.ro.

Ministerul de Finanţe a anunţat, într-un răspuns la o interpelare adresată de deputatul PNL Florin Roman, că statul român a colectat din septembrie 2017 până în prezent suma de aproximativ 5,85 miliarde lei, prin introducerea supraaccizei la carburanţi în perioada menţionată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close