Antena 3 CNN Actualitate Social Luminița a fost oprită în trafic de soțul ei polițist, însă ce a urmat este de-a dreptul halucinant. Cât tupeu să aibă

Luminița a fost oprită în trafic de soțul ei polițist, însă ce a urmat este de-a dreptul halucinant. Cât tupeu să aibă

Un polițist și-a oprit soția în trafic, însă ceea ce a urmat este cu totul neașteptat.

Luminița a fost oprită în trafic de soțul ei polițist, însă ce a urmat este de-a dreptul halucinant. Cât tupeu să aibă
19 Dec 2019   •   11:13

Luminița, o femeie din Târgu Neamț, a povestit cum a fost oprită de fostul ei soț în trafic și a amendat-o ca să se răzbune. 

Într-o filmare, polițistul Narcis Negurici o sancționează pe motiv că nu are folii omologate, deși mașina este cumpărată de el, cu tot cu accesoriile de pe geamuri.

Femeia îl acuză pe polițist că o urmărește, o jignește și asta s-ar întâmpla chiar și când acesta se află la volanul mașinii de serviciu.

„Mașina poliției nu doar că nu a înaintat, ba chiar mi s-a postat în fața mașinii mele, forțându-mă să frânez brusc și blocându-mi vizibilitatea. Din acea mașină au coborât 4 persoane, mai exact un jandarm și trei polițiști. Agentul Tărnăucă (n.r. – unul dintre colegii fostului soț) era pregătit cu un telefon mobil pe care l-a ținut mereu îndreptat spre mine.“, a povestit Luminița Negurici, citată de zch.ro.

„De asemenea, știam și faptul că dețin în momentul opririi de către agenți, trusa medicală, extinctor și cele două triunghiuri reflectorizante, dar având în vedere că am fost blocată de o mașină de poliție din care a coborât, printre alții, și fostul soț, agentul Narcis Negurici și un alt coleg care mă filma.

M-am panicat și am intrat într-o stare de șoc, declarând verbal că nu reușesc să găsesc în mașină ceea ce mi s-a cerut. Deși, repet, aveam în mașină toate cele necesare pentru ca acest control de rutină (cum a afirmat fostul soț că ar fi) să decurgă normal.

Agentul Narcis Negurici mi-a aplicat o amendă de aproximativ 1.900 lei și mi-a rupt certificatul de înmatriculare al mașinii eliberându-mi o dovadă de circulație pe drumurile publice pentru 15 zile, motivând faptul că nu dețin folie omologată pe geamurile din față”.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close