Antena 3 CNN Actualitate Social Mama Adrianei, mărturie cutremurătoare: Sunt minciuni. Eu m-am ales cu copilul mort, nenorocită pe viață

Mama Adrianei, mărturie cutremurătoare: Sunt minciuni. Eu m-am ales cu copilul mort, nenorocită pe viață

Mama Adrianei, mărturie cutremurătoare: Sunt minciuni. Eu m-am ales cu copilul mort, nenorocită pe viață
24 Sep 2019   •   16:21

Gura Şuţii nu mai este satul liniştit de până acum. În urma morţii tragice a Adrianei, localnicii spun că nu mai au încredere nici măcar să-şi lase copiii la poartă. Veste morţii suspectului olandez le trezeşte şi mai multe suspiciuni, iar unii localnici sunt convinşi că bărbatul a avut complici.

Oamenii din Gura Şuţii nu mai au curajul să-şi lase copiii sau nepoţii singuri pe uliţă. Nici la şcoală cei mici nu mai merg neînsoţiţi.

Vestea morţii olandezului suspectat că a ucis-o pe Adriana a ajuns şi aici. Locuitorii din Gura Şuţii cred, însă, că e ceva necurat la mijloc.

”Nu-i adevărat, sunt minciuni. Ce să cred, ca să zică că a murit și eu m-am ales cu copilul mort, nenorocită pe toată viața. De unde știa olandezul să ajungă în Gura Șutii. Cineva a fost complice”, a spus mama fetei.


”Și eu am o nepoțică, de aia suntem aici. și oricum pentru copilă că e suflet nevinovat. nici nu iese pe strada, doar cu noi, nu ieșea nici până acum, dar acum nici atât”, a spus o altă femeie.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close