Antena 3 CNN Actualitate Social Mama unui bebeluș decedat din cauza sindromului Kawasaki, corelat cu noul coronavirus, mărturie cutremurătoare: Era așa fericit! Nu am anticipat asta

Mama unui bebeluș decedat din cauza sindromului Kawasaki, corelat cu noul coronavirus, mărturie cutremurătoare: Era așa fericit! Nu am anticipat asta

Mama unui bebeluș de doar opt luni care a decedat din cauza sindromului Kawasaki, corelat cu noul coronavirus, atrage atenția părinților și le recomandă să fie fie foarte vigilenți în ceea ce privește simptomele bolii.

 Mama unui bebeluș decedat din cauza sindromului Kawasaki, corelat cu noul coronavirus, mărturie cutremurătoare: Era așa fericit! Nu am anticipat asta
Sursa foto: Pexels
19 Mai 2020   •   18:51

Alexander Paron, din Marea Britanie, este una dintre cele mai tinere victime ale sindromului Kawasaki, asociat cu noul coronavirus.

Micuțul a decedat la doar o luă după ce i s-a pus cumplitul diagnostic, potrivit informațiilor furnizate de familia acesteia, relatează Sunday Mirror. 

„Nu pot schimba nimic din ce i s-a întâmplat lui Alexander. Credeam că ne-am luat toate măsurile de precauție pentru a ne proteja pe noi și pe el de Covid-19 și totuși ni s-a întâmplat”, a declarat Kathryn Rowlands, mama micuțului, într-un interviu.

Eram în izolare, nici măcar nu ieșeam la cumpărături pentru că făceam griji și tot ni s-a întâmplat. I se poate întâmpla oricui, dar nu pot schimba nimic din ce a pățit el, totuși încerc să îi fac pe ceilalți părinți să fie conștienți și chiar să îi ajut pe bebeluși și pe copii.

Era foarte, foarte, fericit după ce a fost externat”, a relatat Katherine Rowlands.”, a mai explicat aceasta.

×
Subiecte în articol: coronavirus bebelus marturie
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close