Antena 3 CNN Actualitate Social Mama Luizei, despre o posibilă dispariţie a probelor din dosar: DIICOT știa de la început cu cine au de a face

Mama Luizei, despre o posibilă dispariţie a probelor din dosar: DIICOT știa de la început cu cine au de a face

Mama Luizei, despre o posibilă dispariţie a probelor din dosar: DIICOT știa de la început cu cine au de a face
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
27 Aug 2019   •   19:05

Avocatul familiei Luizei Melencu a făcut acuzaţii grave, referindu-se la dispariţia de probe din dosarul Luizei Melencu, fiind vorba inclusiv de dispariţia declaraţiilor unui martor important. 

Este vorba despre un tânăr din Dioşti, chiar din satul Luizei, care a văzut-o pe fată la ocazie chiar înainte ca el să urce într-o maşină. Tânărul le-a spus, de altfel, şi familiei Luizei, dar şi anchetatorilor, că în maşina în care a urcat erau deja patru persoane şi că nu a mai fost loc şi pentru fată, aşa că Luiza a rămas să aştepte un alt şofer dispus să o ducă la Dioşti, scrie adevarul.ro. 

„Băiatul a spus că domnul Vasilescu i-a menţionat în ce era îmbrăcat, ceea ce pe el l-a revoltat. A spus că atâta timp cât pe el l-a văzut în ce era îmbrăcat, iar în dosar filmul ăsta nu este, că nu l-a văzut nimeni, putea să vadă şi maşina în care a urcat Luiza. Asta este suspiciunea, atâta timp cât l-a văzut pe el în ce era îmbrăcat, atâta timp cât a văzut femeia care a urcat cu el în maşină, vă daţi seama că ar fi putut să vadă şi maşina“, a declarat mama Luizei. 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close