Antena 3 CNN Actualitate Social Maria și Dumitru și-au spus adio, iar copilul lor a rămas în grija tatălui. Recent, oamenii au făcut o descoperire șocantă în casa unde locuiau cei doi 

Maria și Dumitru și-au spus adio, iar copilul lor a rămas în grija tatălui. Recent, oamenii au făcut o descoperire șocantă în casa unde locuiau cei doi 

Maria și Dumitru și-au spus adio, iar copilul lor a rămas în grija tatălui. Recent, oamenii au făcut o descoperire șocantă în casa unde locuiau cei doi 
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Iul 2019   •   10:47

Maria și Dumitru și-au spus adio, iar copilul lor a rămas în grija tatălui, în timp ce mama plecase în Elveția pentru a lucra. Doar că după un timp, oamenii au făcut o descoperire șocantă.

Tatăl se mutase la iubită, în timp ce copilul era lăsat singur în casă, la voia întâmplării, într-o mizerie de nedescris. 

Din acest motiv, copilul de nouă ani a fost diagnosticat cu o eczemă generată și agravată de lipsa igienei corespunzătoare pe termen lung. Acum băiatul a cerut să fie încredințat mamei, care s-a întors de urgență în țară pentru a se lupta în instanță pentru fiul său. 

Instanţa a admis acţiunea mamei, astfel că domiciliul minorului a fost stabilit la locuinţa mamei şi a bunicii materne. Mai mult, mama poate pleca în Elveţia cu copilul, însă numai pe timpul vacanţei.

De precizat faptul că mama a cerut, recent, şi ordin de protecţie, pe care l-a şi obţinut, aşa că bărbatul nu are voie să se apropie de cei doi. Nu a respectat măsura impusă şi a ajuns în arest preventiv, unde se află şi în prezent. Pentru acest fapt, este judecat de magistraţii din Medgidia, fiind acuzat de încălcarea ordinului de protecție, scrie replicaonline.ro.

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close