Antena 3 CNN Actualitate Social Maricica îşi creştea singură cei trei copii, dar adeseori obișnuia să-i încuie în casă și să plece prin vecini. Într-o seară, ceva înfiorător s-a întâmplat: „Privea pe geam cum copiii o strigau înspăimântaţi”

Maricica îşi creştea singură cei trei copii, dar adeseori obișnuia să-i încuie în casă și să plece prin vecini. Într-o seară, ceva înfiorător s-a întâmplat: „Privea pe geam cum copiii o strigau înspăimântaţi”

Un caz de-a dreptul cutremurător s-a întâmplat pe 22 ianuarie 2017. Oamenii din localitatea Parava, judeţul Bacău, nu și-au revenit din șoc nici în ziua de azi.

Maricica îşi creştea singură cei trei copii, dar adeseori obișnuia să-i încuie în casă și să plece prin vecini. Într-o seară, ceva înfiorător s-a întâmplat: „Privea pe geam cum copiii o strigau înspăimântaţi”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Dec 2019   •   00:09

Maricica Creangă (25 de ani) îşi creştea singură cei trei copii de 4 luni, 1 an şi 9 luni şi 2 ani şi 3 luni, soţul fiind plecat la muncă în străinătate. În ciuda vârstei fragede a copiilor, tânăra obişnuia să plece zilnic de acasă, lăsându-i pe cei mici singuri, cu uşa legată cu o sârmă prin exterior.

La fel s-a întâmplat şi în seara de 22 ianuarie 2017, când a mers la o vecină pentru a lua o găleată cu apă, lăsându-şi copiii dormind. La întoarcere, a observat că la locuinţa sa a izbucnit un incendiu. Deşi avea telefon asupra sa, femeia nu a sunat la 112 după ajutor şi nici nu a alertat vecinii.

Când s-a apropiat de casă, femeia s-a uitat pe fereastră a observat că ardea pătura pusă de aceasta la uscat deasupra sobei şi cum ardea şi căruţul în care dormea copilul de 4 luni. Potrivit anchetatorilor care au descris firul evenimentului, patul nu era cuprins de flăcări şi nu ardea. Ceilalţi doi copii se aflau pe pat şi plângeau, fiica de 2 ani strigându-şi mama. Deşi flăcările nu se extinseseră, femeia nu a intrat în cameră şi nu a intervenit în niciun fel pentru stingerea incendiului, privindu-şi copiii pe geam cum ard, scrie Adevărul. Mama a fost condamnată la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare, fiind obligată să respecte un program de supraveghere de 3 ani şi să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunităţi.
 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close