Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturia unui srilankez concediat pentru că a stat în izolare alături de suspecți de coronavirus la Botoșani: Tratați ca niște câini!

Mărturia unui srilankez concediat pentru că a stat în izolare alături de suspecți de coronavirus la Botoșani: Tratați ca niște câini!

Nuwan, un tânăr srilankez care a fost concediat dintr-o fabrică din Botoșani pe motiv că a stat cu alte persoane izolate suspecte de coronavirus, a făcut mărturii cutremurătoare. 

Mărturia unui srilankez concediat pentru că a stat în izolare alături de suspecți de coronavirus la Botoșani: Tratați ca niște câini!
Sursa foto: Pixabay
19 Mai 2020   •   20:14

Într-un motel, 39 dintre muncitorii GT Company așteaptă cu emoții ieșirea din carantină. Mai au cinci zile și nu știu ce îi așteaptă apoi. Coșmarul a început pe 23 aprilie, când unul dintre colegii români a ieșit pozitiv. Patronii i-au izolat pe cei opt contacți srilankezi în spațiile de cazare comune.

“Suntem 56 de oameni, câte opt în cameră. Era imposibil să se respecte izolarea. Patronii au spus că vor opri 30 de dolari pe zi pentru cazare și mâncare. “Am vorbit și la HR. Nu s-a rezolvat nimic. A doua zi, am ieșit din fabrică. Nu a existat un conflict. Ne-am ridicat și am plecat să ne autoizolăm”, a zis tânărul.

Muncitorii spun că bodyguarzii i-au ținut pe cinci dintre colegi încătușați cu șoricei de plastic.

“Nu, nu e normal. Șoriceii nu fac parte din echipamentul lor. Nu știu ce să vă spun mai mult”, a transmis administratorul firmei ANVI Professional Security.

Întreaga poveste pe Libertatea.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close