Antena 3 CNN Actualitate Social Directorul Spitalului Deva rupe tăcerea: "Adevărații bolnavi mor cerșind ajutor pe la spitalele apropiate"

Directorul Spitalului Deva rupe tăcerea: "Adevărații bolnavi mor cerșind ajutor pe la spitalele apropiate"

Directorul economic al Spitalului din Deva, a mărturisit că ”cei 1.200 de oameni ai personalului medical au tratat doar 97 de oameni, dintre care peste 80% asimptomatici”, în condițiile în care ceilalți bolnavi nu au unde să se trateze.

Directorul Spitalului Deva rupe tăcerea: "Adevărații bolnavi mor cerșind ajutor pe la spitalele apropiate"
Sursa foto: hepta
14 Mai 2020   •   14:22

Directorul economic al Spitalului Județean Deva confirmă că unitatea medicală a stat mai mult goală, pentru că a fost obligată să trateze numai pacienții cu coronavirus.

”Nu mai pot să tac. Spitalul din Deva, cu peste 700 paturi și un personal de peste 1.200 de oameni, tratează 97 de bolnavi COVID, din care peste 80% asimptomatici. Adevărații bolnavi mor cu zile, cerșind ajutor pe la porțile spitalelor apropiate… Cât va mai rabdă pământul???”,a spus Corina Laura Feier, pentru Libertatea.

Secții goale, bolnavi pe la uși

“Au fost secții întregi goale, specialiști în alte afecțiuni care pur și simplu nu au avut ce să facă. În tot acest timp, oameni cu boli grave nu au fost primiți în spital. Așa prevede legea, nu am avut ce face. Am exemplul unei prietene. Aceasta avea pneumonie și nu avea unde să se ducă să fie tratată”, spune Corina Laura Feier.

Continuarea pe Libertatea.
 

×
Subiecte în articol: deva spital
Parteneri
Horoscop 30 septembrie 2023. Taurii sunt atenți la detalii
x close