Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturii despre calvarul fostului judecător Stan Mustață

Mărturii despre calvarul fostului judecător Stan Mustață

Mărturii despre calvarul fostului judecător Stan Mustață
18 Aug 2018   •   22:58

După decesul judecătorului Stan Mustață, avocații acestuia fac dezvăluiri șocante în legătură cu transferurile suspecte pe care le-ar fi făcut cei de la penitenciare. Apărătoarea lui Mustață spune că fostul ei client a scris pagini întregi cu informații care ar putea fi compromițătoare.

„În momentul arestării, domnul Stan Mustață nu era foarte sănătos, dar nici bolnav evident. La scurt timp, a făcut un accident vascular. I s-au acordat îngrijiri medicale. În timpul executării prevenției, starea de sănătate i s-a agravat. A fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, ulterior a fost transferat la Jilava. 

La 2 noaptea, a fost urcat în mașină și dus la Penitenciarul Giurgiu, acolo unde directorul a decis să îl trimită la spital. S-a luat decizia să îl trimită din nou la București. În momentul în care a întrebat „de ce mă duceți la Giurgiu?” i s-a spus „trebuie să executați”, a spus avocata Lorette Luca.

Întrebată de ce au fost făcute aceste transferuri, avocata a zis că „cineva voia să îi închidă gura lui Mustață”.

Avocata Lorette Luca vorbește și despre un anumit caiet cu secrete al fostului judecător. „Sunt foarte curioasă dacă doamna Elena va primi acel caiet în care Mustață a scris toate însemnările legate de toate situațiile”.

×
Subiecte în articol: Stan Mustata avocata dezvaluiri
Parteneri
Mama elevului abuzat la școala din București rupe tăcerea
x close