Antena 3 Actualitate Social Medic psihiatru, despre Gheorghe Dincă: Are discernământ. A premeditat totul ca să aibă un alibi

Medic psihiatru, despre Gheorghe Dincă: Are discernământ. A premeditat totul ca să aibă un alibi

16 Aug 2019   •   18:55
Medic psihiatru, despre Gheorghe Dincă: Are discernământ. A premeditat totul ca să aibă un alibi

Un cunoscut medic psihiatru mărturisește că Gheorghe Dincă are discernământ și acesta a premeditat totul ca să aibă un alibi.

"Să nu creadă nimeni că acest individ nu a avut discernământ când a comis faptele. Obsesia lui legată de viața sexuală spune foarte multe și explică de ce s-a ajuns la comportamentul lui actual, de ce îi plăcea să caute fetele tinere, de ce le viola, de ce le agresa. În psihicul lui a devenit atât de "exact" în ceea ce a gândit, în modul în care a acționat, încât, dacă se va dovedi cu adevărat că este criminal în serie, este de crezut că fiecare crimă comisă l-a perfectat, l-a făcut să judece că ceea ce a reușit acum va reuși data viitoare cu mai mare ușurință. 

A premeditat totul să aibă un alibi la un moment dat, și-a creat un complex de idei patologice nestructurarate, pentru că până acum nu a dat dovadă dacă delirează, nu a dat dovada unui comportament psihotic, unui comportament delirant”, a spus Maria Cristache, la un post de televiziune.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close