Antena 3 CNN Actualitate Social Mesaj anti-avort pe pagina unui spital de stat din Iași: „Dragă mamă, sunt în Rai acum”

Mesaj anti-avort pe pagina unui spital de stat din Iași: „Dragă mamă, sunt în Rai acum”

Un mesaj anti-avort a fost publicat luni pe pagina de Facebook a Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Cuza Vodă” din Iași. Ulterior postatea, intitulată „Scrisoarea unei fetițe avortate”, a fost ștearsă.

Mesaj anti-avort pe pagina unui spital de stat din Iași: „Dragă mamă, sunt în Rai acum”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Mai 2020   •   12:10

Postarea a fost făcută în aceeași zi în care are loc online Marșul pentru Viață, unul dintre evenimentele anuale ale mișcării anti-avort din România. 

„Dragă mamă, 

Sunt în Rai acum...Mi-am dorit foarte mult să fiu fetița ta. Nu înțeleg prea bine ce s-a întâmplat, eu eram foarte fericită când am realizat că exist.

Deși este întunecos locul în care mă aflam, mă simțeam foarte bine. Am văzut că aveam degețele și tălpi, eram drăgiță, chiar dacă nu eram nici pe departe pregătită să părăsesc acel loc. Mai tot timpul mi-l petreceam dormind”, este o parte din scrisoare.

Contactat de către Libertatea, Robert Dâncă, managerul maternității Cuza Vodă, a spus că nu știe nimic despre postare.  A precizat că există un angajat care se ocupă de pagina de Facebook și că, de regulă, toate postările trebuie să fie aprobate și de către el. Aceasta nu ar fi trecut prin verificarea lui. 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close